Izgalmas tematikus séták Veszprémben – mindenkinek!

Veszprém, Veszprém megye
2018. március 21. - december 31.

Egy város története valójában nem más, mint a mindenkor ott élők, oda látogatók személyes sorsának különös elegye. Szerelmek és háborúskodások, nyélbe ütött üzletek, művészeti-, tudományos- vagy éppen sportsikerek, elszánt reformerek újításai és persze be nem teljesült vágyak, rejtélyes bűnesetek – ezek összessége hozza létre azt az egyszeri és megismételhetetlen karaktert és légkört, amely minden város sajátja.

Veszprém, ez a viaduktjáról, barokk várnegyedéről és állatkertjéről ismert, Balaton-közeli gyönyörű város, a kötelező látnivalókon kívül számos kincset, eltitkolt történetet, helyi legendát rejt, melyeket lehetetlen egyetlen alkalommal megismerni. Tematikus sétáinkkal mindezek felfedezésére hívunk mindenkit! Hiszen a királynékon kívül éltek itt legendás életű közemberek, nagyot álmodók és kicsiben megvalósítók, kofák, borbélyok, cukrászok, zenészek és sokan mások. Minden utcakő, kávéház, kert és kapualj mesél valamit az elmúlt évszázadokról, ha pedig valaki az izgalmas történeteken túl egyebekre is éhezne, gasztrobarangolásainkon ízeiben is felfedezheti Veszprém legfinomabb titkait.

Tartson velünk veszprémi városnéző sétáinkon, és a fővárosban már megszokott, könnyed, szórakoztató és tartalmas élményben lehet része!

A 2017 óta működő, budapesti székhelyű ImagineVeszprém célja, hogy tematikus városfelfedező sétáin mindenki közelebb kerüljön a városhoz, ahol jár, s hogy a séták végére kiderüljön: elég csak másképp nekiindulni, s a városok végül felfedik féltve őrzött titkaikat!

Közelgő séták és információk itt.

Jegyek vásárolhatók a Tourinform Veszprémben (Óváros tér 2., tel.: 88/404-548) és a Turisztikai Információs Pavilonban (Kossuth utca, tel.: 20/342-2580).

Forrás: http://veszpreminfo.hu/record/izgalmas-tematikus-setak-veszpremben-mindenkinek

Hirdetés
Kattints a megtekintéshez!

Program kategóriája

Egyéb

Helyszín

Hely
História kert
Cím
8200 Veszprém, Fenyves utca 15.
GPS
47.09746, 17.90684

Elérhetőségek

E-mail
info@imagineveszprem.hu
Exportálás naptárba
Hirdetés