Hétvégi Csomagajánlatok Veszprémben

Veszprém, Veszprém megye
2016. július 28. - 2017. december 31.

Aktív kalandozás örökmozgó családoknak - Tartalmas együttlét szeretteivel a királynék városában!

Télen-nyáron, szabadban, vagy fedett helyen, a játszani, mozogni, szórakozni vágyó gyerekeket, családokat számos lehetőség várja Veszprémben. A Veszprémi Állatkert már önmagában is kiváló családi program. A festői környezetben megismerkedhetünk az állatvilág csodáival, rejtelmeivel. Gyermekeknek szóló darabokat ad elő a Kabóca Bábszínház és a Petőfi Színház. A csemeték mellett a család többi tagja - a fiatalok és a szülők egyaránt - találhatnak tartalmas szabadidős és szórakozási lehetőséget e vendégszerető városban és térségében. Újdonság a Várban a Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ, mely szélesre tárja kapuit a családok előtt. A történelmi látnivalókon kívül az aktív kikapcsolódás, sportolás, kulturális fesztiválok széles tárháza nyílik meg a városunkba érkezők előtt. Kalandozzon Ön is családjával a királynék városában! 

További részletek a mellékelt dokumentumban!

Értékőrző KulTuristaként a királynék városában - Kulturális, vallási és építészeti értékek nyomában

Fenséges város ez. Királyi sarjak lépteit őrzik az ódon, évezredek óta koptatott macskakövek, legendák egész sora vesz körül mindenkit, aki erre jár. Az ezeréves város megkapó hangulata csöndes, meghitt sétákra csábítja a látogatót. Engedjen Ön is a kísértésnek… Fedezze fel Veszprém értékeit, megújult épületeit, tereit, szeretettel várjuk!

További részletek a mellékelt dokumentumban!

Romantikus hosszú hétvégi gasztrotúra ínyenceknek – Hódítsa meg szíve választottját a királynék városában!

Csendes sikátorok, mindig zúgó harangok. A borostyánnal beszőtt ódon várfalak tövében zöld pázsitos modern családi házak. Fülledt, romantikus nyári esték soha nem szűnő széllel. Tátongó mélységű boltívek, égig érő tornyok. Dombok és völgyek. Fergeteges bulik, csendes áhítat. Ismerje meg ezerarcú városunkat, büszkén vállalt örökségünket; járja be Veszprém szűk utcáit és tágas tereit. Válogasson a legkiválóbb éttermeink étlapjáról, miközben kellemes hangulatban varázsolja el kedvesét. Nálunk ezer élmény várja!

További részletek a mellékelt dokumentumban!

Fedezd fel a királynék városát!

Miért ideális helyszín Veszprém egy osztálykirándulásnak?

Ismerős városnevek hallatán mindenkinek bevillan egy jellegzetes kép az adott településről. Veszprémről a legjellemzőbb emlékképet általában azok az iskolai kirándulások határozzák meg, melyek révén szinte minden hazai diák legalább egyszer eljutott városunkba, mint az ország és a magyar történelem egyik nevezetes pontjára.

Tudjuk, hogy ezen a bevillanó emlékképen többnyire a Veszprémi Állatkert és a Viadukt szerepel, a nevezetes híd kontúrjaival övezve pedig, mint egy hatalmas ékszerdoboz, ott látható a veszprémi vár is.

Érdekes látnivalók a városban és környékén, ízelítőként: Veszprémi Vár (Tűztorony, Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ, Érseki Palota…), Állatkert, Veszprémvölgy – aktív időtöltés, szalonnasütési lehetőség az erdőben, a Gulya-dombon
Szálláslehetőség barátságos környezetben
Kiváló cukrászdák, minőségi, de pénztárcabarát éttermek

... és még sorolhatnánk...

További részletek a mellékelt dokumentumban!

  • Hétvégi Csomagajánlatok Veszprémben (1003KB)
  • Kiemelt fesztiválok és programok Veszprémben (1MB)

Forrás: http://veszpreminfo.hu/record/hetvegi-csomagajanlatok-veszpremben

Hirdetés
Kattints a megtekintéshez!

Program kategóriája

Egyéb

Helyszín

Hely
Óváros tér
Cím
Veszprém, Óváros tér
GPS
47.09453, 17.90661

Elérhetőségek

E-mail
info@veszpreminfo.hu
Exportálás naptárba
Hirdetés