Diótörő a Veszprém Arénában

Veszprém, Veszprém megye
2017. december 16. 18:00 - 20:45

Leírás


A Bécsi Operában nagy sikerrel játszott Diótörő inspirációja alapján egy artistákkal és revüszerű látványokkal kibővített előadást készített ifj. Harangozó Gyula és Dmitrij Simkin. Az eddigi legnagyobb hazai DIÓTÖRŐ előadás hatalmas „szélesvásznú” díszlettel készült. 

A produkció látványosan ötvözi a tánc, a cirkuszművészet és a show elemeit az orosz származású frankfurti látványtervező, Dmitrij Simkin egyedülálló háttérvetítését beleépítve a cselekmény forgatagába. 

Az előadás egy olyan családi program, mely az aktuális sikerfigurákkal szól a gyerekekhez. Nem hiányozhat egy táncoló robot, Barbie vagy Spiderman sem. A Herceg és Mária hercegnő nagy kettősének eltáncolásához a Moszkvai Nagyszínház, illetve a szentpétervári Mariinszkij Balett sztárszólistáit hívtuk meg. Így a balett ínyencei is megtalálják ebben a modern felfogású látványos produkcióban a számításaikat.


Jegyárak

Jegyárak: 3500-9900Ft
 

Váltsa meg jegyét jegyirodáinkban az Óváros téri Tourinform Veszprémben és a Kossuth utcai Turisztikai Információs Pavilonban.

Forrás: http://veszpreminfo.hu/record/diotoro-a-veszprem-arenaban-1

Hirdetés
Kattints a megtekintéshez!

Program kategóriája

Egyéb

Helyszín

Hely
Veszprém Aréna
Cím
Veszprém, Külső-kádártai út Hrsz.: 0213/85
GPS
47.10543, 17.93336

Elérhetőségek

Telefon
+36 88 688 504
E-mail
veszpremarena@veszpremarena.hu
Web
http://www.veszpremarena.hu
Exportálás naptárba
Hirdetés