Könnyűbulvár - Bellus István, Dombóvári István, Musimbe Dávid Dennis, műsorvezető: Lovász László

Debrecen, Hajdú-Bihar megye
2019. június 27. 20:30 - 22:00

Kiszel Tünde Donald Trumppal készített közös fürdőruhás naptárat? Palvin Barbi bikiniben mászta meg a Mount Everestet? Istenes Bence és Csobot Adél megosztva kapott fizikai Nobel-díjat? A bulvárvilág soha nem áll meg, és folyamatosan a legőrültebb sztorikat produkálja, amelyek mellett már mi sem mehetünk el szó nélkül.

 

Ezért úgy döntöttünk, hogy átfuttatjuk a könnyű- és nehézbulvár sztorijait a Dumaszínház rendszerén, és meglátjuk, mi jön ki belőle. Ehhez össze is állt a bulvár Dream Team: a kétlábon járó celeblexikon Bellus István, a géppuskaszájú, mindent azonnal lecsapó  Dombóvári István, valamint az ifjú Musimbe Dávid Dennis aki jobban imádja a pletykákat, mint egy komplett nyugdíjas otthon.....Ezt a prominens trojkát pedig műsorvezetőként Lovász László fogja egybe, és próbálja meg esetenként féken tartani, mint ahogy sikerrel teszi ezt a Duma Aktuál szereplőivel  is.

 

Szóval, aki szeretne képben lenni Berki Krisztián, Ördög Nóra vagy éppen a Hajdú-Sarka páros folyó ügyivel, annak mindenképpen érdemes lesz a KÖNNYŰBULVÁR előadásaira jegyet váltani. Utána pedig garantáljuk, hogy a hazai bulvárvilág felkészült és kikezdhetetlen tudású szakértőjeként fogja elhagyni a nézőteret.

 

Forrás: https://dumaszinhaz.hu/eloadasok/konnyubulvar-bellus-istvan-dombovari-istvan-musimbe-david-dennis-musorvezeto-lovasz-laszlo-Debrecen-20190627-2030

Hirdetés
Kattints a megtekintéshez!

Program kategóriája

Művészeti Szórakoztatás

Helyszín

Hely
Aquaticum
GPS
47.54860, 21.64038
Exportálás naptárba
Hirdetés