Ászf

A hazaielmenyek.hu domain néven bejegyzett turisztikai Weboldal (továbbiakban: Weboldal) tulajdonosa és üzemeltetője Dombi Kristóf (továbbiakban: Üzemeltető).

A Weboldalra érkező valamennyi látogató, a Weboldal használatával, mint ráutaló magatartással elfogadja a Weboldal vonatkozó jelen Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF).

I. Regisztráció, adatmódosítás, elfelejtett jelszó

A Hazai Élmények Weboldalán lehetőség van Felhasználóként (továbbiakban: Felhasználó) regisztrálni. A Felhasználó érdekében fontos, hogy az azonosítót és a jelszót csak illetékesek ismerjék és használhassák. A Felhasználó a regisztráció során megadott adatokat bármikor módosíthatja.

II. A megrendelés

A regisztrált Felhasználók közül azon Felhasználók, akik szolgáltatásukat, azaz vendéglátóipari egységüket kívánják megjelentetni, egy adott formulát töltenek ki a megfelelő adatokkal és kiválasztják a megrendelni kívánt csomagot. A regisztrált Felhasználók közül azon Felhasználók, akik helyet, látnivalót és/vagy programot, eseményt kívánnak kiemeléssel ellátni, egy adott formulát töltenek ki a megfelelő adatokkal és kiválasztják a megrendelni kívánt csomagot. Mindegyik esetben a vonatkozó díjtétel kiegyenlítését követően az ügyfél már a megrendelt csomagnak megfelelő szolgáltatást használhatja, illetve a megadott e-mail címre automatikusan elküldjük a fizetéssel kapcsolatos információkat.

A Felhasználó hozzájárul ahhoz és felelősséget vállal, hogy a Hazai Élmények Weboldalára, a megrendeléséhez kapcsolódóan csak olyan saját tulajdonú és/vagy szabadon használható képet tölt fel, amely jogtiszta, terjesztése és/vagy megosztása nem szabályellenes. A kiemelés díja nem tartalmazza a kiemeléshez csatolandó plakát vagy grafika elkészítését!

III. Elállási jog

A megrendelést követően a vevő e-mailt kap a megrendelés megtörténtéről, amely tartalmazza annak jellemző paramétereit. A Megrendelő a 45/2014. Korm. rendelet alapján jogosult a szolgáltatás használatának kezdetét követő 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben az Üzemeltető köteles a Megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. Amennyiben a 14 naptári napon belüli elállás jogával a Vevő élni szeretne, kérjük, hogy írásban értesítsen bennünket arról, hogy el szeretne állni a szerződéstől a fenti jogszabály felhatalmazása alapján. Amennyiben olyan megrendeléstől való elállásról van szó, amelyet adott helyzetben már teljesített az Üzemeltető, így értelemszerűen nincs lehetőség az elállásra.

IV. A Felhasználóra vonatkozó szabályok

A weboldalra beküldeni, szerkesztési javaslatként feltölteni szigorúan tilos:
- trágár, sértő kifejezést tartalmazó leírást, kifejezést, címkét 
- sértő vagy tartalmában nem a tárgyhoz kapcsolódó képet

Kizárólag olyan képet, plakátot, vagy grafikát áll módunkban elfogadni, amely
- jó minőségű, megfelelő felbontású 
- ízléses és illeszkedik az oldal stílusához 
- jogtiszta, saját, vagy szabadon felhasználható 

Amennyiben Üzemeltető ilyen jellegű tevékenységeket tapasztal, jogában áll megszüntetni a Felhasználó hozzáférését a Weboldalhoz.

Felhasználó saját fotója weboldalra való feltöltésével, beküldésével, hozzájárul ahhoz, hogy a képe megjelenjen ezen a weboldalon, vagy megosztásra kerüljön a Hazai Élmények Facebook oldalán. Ha a képet Felhasználó utólag szeretné levetetni, Üzemeltetővel való kapcsolatfelvétel után haladéktalanul megtesszük. 

V. Fizetési feltételek

A Hazai Élmények szolgáltatásokat kizárólag elektronikus formában lehet megvásárolni, azaz a vásárlás során kizárólag átutalásos típusú fizetés lehetséges. A Hazai Élmények a Felhasználó részére számlát állít ki, melyet elektronikus úton juttat el a Felhasználó regisztrált e-mail címére.

VI. Felelősség

A Hazai Élmények, mint Üzemeltető nem vonható felelősségre vis maior esetén. Vis maiornak kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, számítógépes vírusokat, amelyek megakadályozzák a Hazai Élmények akadálytalan működését. Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a Weboldal hibamentesen és zavartalanul működjön, de garantálni nem tudja.

VII. Változtatás joga

A Hazai Élmények, mint Üzemeltető a csomagok ára és tartalma kapcsán a változás jogát fenntartja! Igyekszünk mindig megfelelően informálni a Felhasználókat az aktualitásokról és az esetleges változásokról.

VIII. Egyéb

A Hazai Élmények Üzemeltetője szabadon módosíthatja a jelen Felhasználói szabályzatot. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikortól a módosítás szövege online megtalálható a weblapon. Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a jelen szabályzatot, akkor az Üzemeltető szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a vevő regisztrációját és vásárlását.

A Weboldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok használata mindenkor a látogatók saját kockázatára és felelősségére történik. Üzemeltető törekszik a Weboldalon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, valódiságáért, frissességéért, hitelességéért felelősséget vállalni nem tud. A Weboldalon gondosan összegyűjtött és bekategorizált tartalom található, amely szerzői jogvédelem alatt áll. A Weboldalon megjelent adatok üzleti célú másolása, felhasználása, utánközlése nem engedélyezett. A Weboldalt megtekintő látogató a honlap tartalmának kizárólag magáncélú felhasználására jogosult. A magáncélú felhasználás ingyenes.

A Weboldalon található direkt linkeken elérhető más honlapokon található információkat Üzemeltető nem ellenőrzi, ezek mindenkori elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget vállalni nem tud.

Hirdetés

Település kereső