Korda Filmpark

Etyek, Fejér megye

A középkori díszletváros 2016. május 31.-ig forgatás miatt nem látogatható (a Kiállítás, a New York utcai díszlet és egyéb rendezvényeink látogatása ezen időszak alatt zavartalan).

A bemutatóteremben először a Korda emlékkiállítást tekinthetjük meg. A Bagdadi tolvaj, Dzsungel könyve, VIII. Henrik magánélete - ezek mind a Korda fivérek legemlékezetesebb filmalkotásai. Ha meg akarja ismerni kalandos életútjukat a nemzetközi filmgyártásban, tekintse meg emlékkiállításunkat!

Törpék és óriások a Gyűrűk urában, motorozás a Duna-parton, csatahajó robbantása, lódobogás a kalandfilmekben - csak néhány filmes talány, amire, ha nem tudja a választ, most megkaphatja. Saját maga is kipróbálhatja a filmes képi és hangtrükköket interaktív kiállításunkon. Kóstoljon bele a filmkészítés varázslatos világába, tekintse meg egyedülálló bemutatónkat a filmgyártás folyamatáról: a filmötlettől egészen a megvalósításig.Az interaktív kiállítás megtekintése körülbelül 70-90 percet vesz igénybe az 1400 nm-es zárt terű kiállítótermünkben.

Járt már működő filmstúdióban? Tudja, hogyan néz ki és miből készül egy díszlet? Ha nem, jöjjön el hozzánk és sétáljon ott, ahol a The Martian – Mentőexpedíció forgatásakor Matt Damon és Kate Mara Ridley Scott irányítása alatt dolgozott, vagy éppen a Pokolfajzat 2 – Az Aranyhadsereg (Hellboy 2. – The Golden Army) díszletében Ron Perlman és Selma Blair, a középkorban játszódó A Borgiák (The Borgias) című TV-sorozat díszletében pedig Jeremy Irons játszották el híres jeleneteiket. Pillantson be oda, ahol még a kamerák sem lehettek jelen! A stúdiótúra programja és időtartama a forgatások és az időjárási viszonyok függvényében változhat.

Időszakonként különleges, egyedi helyszíneket nyitunk meg a látogatók előtt, amelyek a rendszeres stúdiótúrának nem képezik részét! A szabadtéri stúdiótúra időtartama mintegy 30-40 perc. Kényelmes lábbeli, hűvös időszakokban meleg öltözet javasolt.

Interaktív programok:

  • Filmbuilding
  • Etyeki helyszínelők
  • Kaszkadőrshow
  • Vadsáv szinkronizálás
  • Casting

Nyitvatartás

A nyitvatartási idők tájékoztató jellegűek, kérjük hogy az aktuális nyitvatartásért minden esetben keressék fel közvetlenül a szolgáltatót.

Egész évben
hétfő: -
kedd: -
szerda: 10:00 - 18:00
csütörtök: 10:00 - 18:00
péntek: 10:00 - 18:00
szombat: 10:00 - 18:00
vasárnap: 10:00 - 18:00
Megjegyzés a nyitvatartáshoz:

Pontos látogatási időpontokról, foglalásokról a Filmpark weboldalán tájékozódhat!

Helyek a közelben

Westernfalu

A vadnyugat élményei korhű környezetben, saját részvétellel – kikapcsolódás és kultúra... Tovább

Alcsúti arborétum

Megközelítés:Az M1-es főútvonalról a bicskei leágazásnál a 881-es közúton, vagy az M7-es... Tovább

Település kereső